Speellijst & Tickets

TAS speelt mee in de Nijmeegse improbattle TOT HIER!
Zaterdag 24 februari 2024

Roep een emotie, relatie of locatie naar improvisatietheater-acteurs en je krijgt een scène die je van te voren nooit bedacht kon hebben. Dát is de magie van improvisatietheater. Tot hier! is een avond vol improvisatietheater in de vorm van theatersport.

Kom kijken hoe zes ervaren Nijmeegse improvisatietheaterteams elkaar uitdagen tot het spelen van de mooiste, meest onroerende of hilarische scènes. Dit alles begeleid door de beste pianisten. Het wordt een zinderende avond die je niet wil missen.

Buiten Bereik, Collectief XX, Mals, Pas Op Zwenkt Uit, Binnenste Buiten en TAS staan te popelen om de vloer op te gaan en met elkaar te strijden. Via drie poulewedstrijden in twee zalen werken ze toe naar een grandioze finale die de winnaar van deze improbattle zal leveren. De winnaar geeft zijn naam aan een geit van de Goffert-kinderboerderij en de kinderboerderij ontvangt een donatie van 50 euro.

Tickets zijn via de website van De Lindenberg verkrijgbaar.

 

Voorstelling in De Lindenberg
Vrijdag 15 maart 2024

Theatergroep Tas speelt deze avond weer op haar eigen herkenbare manier een associatieve vorm van longform impro. Soms absurd, soms gevoelig of gelaagd maar altijd volledig geïmproviseerd. Een avondje Tas is ontspannend en spannend tegelijk!

Aanvang voorstelling: 20:15 uur
Lengte voorstelling: 60 minuten
Locatie: De Lindenberg Nijmegen (Karolingenzaal)
Prijs: € 10,-

Tickets zijn via de website van De Lindenberg verkrijgbaar.
Koop je tickets op tijd om verzekerd te zijn van een plekje!